Studio


Bildmixer

ONSIDE HAR studioproduktioner 365 dagar om året till TV4. Vi är bland annat ansvariga för att producera Lotto- och Kenodragningarna för Svenska Spel.

Vårt uppdrag för Svenska Spel innefattar ett helhetsansvar för den totala produktionen. Vi gör allt från att bemanna, stå för tekniska lösningar till att tillhandahålla utrustning och teknik. Onsides helhetsansvar snabbar på arbetsflödet, garanterar en säker leverans, samtidigt som vi kan bli kostnadseffektiva mot kund.

I våra studios levererar vi både inspelade och direktsända program som sänds i SVT, TV3, TV4, Kanal 5 och Viasat. Allt från nöjesproduktioner och debattprogram till sport- studios och sportsändningar.

 

Hos oss på Onside får man en helhetslösning med både bemanning och teknik. De flesta funktioner såsom fotografer, grafiker, redigerare, producenter, inspelningsledare, bildproducent och tekniker kan fyllas med vår egen personal. Detta tillför om möjligt ännu mer ekonomisk smarthet och trygghet till produktionen.

Som kund är man garanterad att få arbeta med kunnig och erfaren personal som ser till att just ditt program får de bästa förutsättningarna – oavsett produktionens storlek.